Heidi Weng tilbake i Falun

Heidi Weng er tilbake i verdenscupen i Falun. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Heidi Weng er tilbake i verdenscupen i Falun. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Heidi Weng er tilbake i langrennsverdenscupen i Falun kommende helg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Weng har hvilt etter VM i Seefeld. Hun gikk ikke tremila i Holmenkollen søndag, og hun er heller ikke på startstrek i sprinten i Drammen tirsdag.

Weng skal heller ikke gå lørdagens fristilssprint i Falun, men er tatt ut til søndagens 10 kilometer i fri teknikk. Der stiller Norge med sine aller beste, inkludert Therese Johaug og Ingvild Flugstad Østberg.

Johaug og Østberg reiste hjem fra ski-VM med henholdsvis fire og fem medaljer i kofferten.

Emil Iversen er kun tatt ut til sprintrennet i Falun.

Johaug vant tremila i Holmenkollen i helgen, der Ingvild Flusgstad Østberg ble nummer fire.

Aktuelt: Sykdom stopper svenskenes stjerneskudd i Falun

Disse stiller for Norge Falun:

Menn, sprint fri teknikk:

Sindre Bjørnestad Skar (Bærums Verk og Hauger), Johannes Høstflot Klæbo (Byåsen), Emil Iversen (Varden Meråker), Eirik Brandsdal (Kjelsås), Finn Hågen Krogh (Tverrelvdalen), Sondre Turvoll Fossli (Hokksund), Erik Valnes (Bardufoss og Omegn), Mattis Stenshagen (Follebu - friplass).

15 km fri teknikk:

Sjur Røthe (Voss), Simen Hegstad Krüger (Lyn), Martin Johnsrud Sundby (Røa), Hans Christer Holund (Lyn), Didrik Tønseth (Byåsen), Finn Hågen Krogh (Tverrelvdalen), Johannes Høstflot Klæbo (Byåsen), Mattis Stenshagen (Follebu - friplass).

Kvinner, sprint fri teknikk:

Maiken Caspersen Falla (Gjerdrum), Tiril Udnes Weng (Nes), Lotta Udnes Weng (Nes), Kristine Stavås Skistad (Konnerud), Mari Eide (Øystre Slidre), Ane Appelkvist Stenseth (Grong), Ingvild Flugstad Østberg (Gjøvik), Anne Kjersti Kalvå (Lundamo - friplass).

10 km fri teknikk:

Therese Johaug (Nansen), Astrid Uhrenholdt Jacobsen (Heming), Ingvild Flugstad Østberg (Gjøvik), Heidi Weng (BUL), Tiril Udnes Weng (Nes), Kari Øyre Slind (Oppdal), Ragnhild Haga (Åsen), Anne Kjersti Kalvå (Lundamo - friplass).

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært