Brann senket RBK etter Strand-scoring

Nicklas Bendtner spilte fra start i Rosenborgs treningskamp mot Brann søndag. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Brann slo Rosenborg 1-0 i en treningskamp i fotball i Spania søndag. Petter Strand avgjorde med sitt mål like før pause.

Han utnyttet en misforståelse i trøndernes forsvar og scoret på André Hansen. RBK var piggest utover i andreomgangen, men også Brann fikk et par halvsjanser etter pause.

På tampen dunket Rosenborgs nysignering David Akintola ballen i tverrliggeren.

Nicklas Bendtner startet kampen i RBK-angrepet sammen med Pål-André Helland og Samuel Adegbenro.

Eliteserien starter siste helgen i mars. Tittelforsvarer RBK åpner borte mot Bodø/Glimt, mens Brann reiser til Skien for et møte med Odd.

Søndag spiller RBK og Molde i den norske mesterfinalen på Ullevaal stadion.