Solskjær i strupen på irsk spillselskap

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær reagerer på at et irsk bettingselskap har brukt bilde av ham i en annonse. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær reagerer på at et irsk bettingselskap har brukt bilde av ham i en annonse. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Manchester United-manager Ole-Gunnar Solskjær reagerer kraftig på at et irsk spillselskap har brukt bilde av ham i en annonse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Under en artikkel om Solskjær og United i den britiske avisen Evening Standard, har det irske bettingselskapet Paddy Power brukt bilde av nordmannen i en annonse med teksten «Theresa, er det på tide å prøve den norske modellen?». Annonsen sikter til britenes statsminister Theresa May og brexit.

Solskjær reagerer kraftig på bildebruken og sier til NRK at han ikke vil la selskapet slippe unna med dette.

– Er det noe jeg ikke skal ha noe å gjøre med, er det bettingselskap. De kommer til å få store problemer med meg, sier han.

Les også: Engelsk storavis: Solskjær får 86 millioner

Både United-manageren og hans advokat krever at annonsen fjernes.

– Dette er ulovlig. Bruk av personbilder i kommersiell sammenheng uten samtykke fra den avbildede er lovstridig både i Norge og England, sier advokat Erik Flågan.

NRK har vært i kontakt med det irske bettingselskapet som ikke ønsket å stille til intervju. De har heller ikke svart på epost.

Se video: Britiske aviser hyllet Ole Gunnar Solskjær etter «mirakelet» i Paris:

Les også:

United-stjernen om Solskjærs fremtid: – Det er ingen tvil

Solskjær: – Dette vil bli husket i mange år

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært