Engelsk storavis: Solskjær får 86 millioner

Ole Gunnar Solskjær med klare beskjeder under hjemmekampen mot PSG i mesterligaen. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix.
Ole Gunnar Solskjær med klare beskjeder under hjemmekampen mot PSG i mesterligaen. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Det britiske avisen Daily Mirror erfarer at Ole Gunnar Solskjær vil få en årslønn på 86 millioner kroner dersom han blir fast manager i Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Avisen siterer ingen kilder på sine opplysninger, men skriver at sparkede José Mourinho hadde akkurat det dobbelte i årslønn (15 millioner britiske pund) da han styrte skuta på Old Trafford.

Ifølge Mirror skal Solskjær være villig til å godta en lønn som er langt lavere enn den portugiseren hadde. Solskjær skal ha blitt lovet solide bonuser om han fortsetter å levere resultater også som fast ansatt.

Daily Mirror skriver at det var den episke 3-1-seieren over PSG på bortebane onsdag som skal ha overbevist Manchester United-styret om at Solskjær er rett mann å satse på.

Spillerne virker sikre på at Solskjær kommer til å få jobben fast.

Les også: United-kjenner: – Alle i United forventer at Solskjær snart får jobben

Britiske aviser hyller Solskjærs United

SAS setter inn nye fly etter Solskjær-suksessen

Har terminert Molde-kontrakt

Ole Gunnar Solskjær medgir at han i øyeblikket ikke har noen trenerkontrakt med Molde.

Ole Gunnar Solskjær Foto: Franck Fife / AFP
Ole Gunnar Solskjær Foto: Franck Fife / AFP

Det sa kristiansunderen da han fredag møtte pressen foran helgens Premier League-møte med Arsenal.

– Med hensyn til kontraktsspørsmålet, kan du ikke ha to kontrakter når du er manager, så (Molde-)kontrakten ble terminert. Jeg har kontrakt med United til slutten av juni, sa Solskjær.

Han avviste samtidig at han er lei av de voldsomme spekulasjonene rundt hans framtid.

– Det er bare mediene. Jeg er ikke her for å være begeistret, jeg er her for å gjøre en jobb, sa United-manageren.

Solskjær signerte en ny treårskontrakt med Molde så sent som i desember. Da han så ble hentet til United ble det kommunisert at han skulle tilbake til Molde til sommeren.

Tidligere denne uken sa Molde-direktør Øystein Neerland følgende til Romsdals Budstikke om trenerens kontraktssituasjon.

– Vi har en avtale med Ole Gunnar ut 2021. Den gjelder dersom han ikke fortsetter i Manchester United.

Spillerne i Manchester United har aldri lagt skjul på at Solskjær er ønsket som manager på permanent basis, og trolig er det bare et tidsspørsmål før offentliggjøringen kommer.

– Vi elsker alle Ole

Manchester United har kun tapt én kamp på de siste 17 og har ni borteseirer på rad.

– Vi elsker alle Ole, og vi elsker den jobben han har lagt ned så langt. Jeg tror jeg trenger å si så mye etter de resultatene han har oppnådd. Det virker sikkert at han kommer til å få jobben, sa Luke Shaw om sin midlertidige manager.

Daily Mirror mener det bare er snakk om kort tid før Solskjær får den endelige beskjeden om at framtiden hans ligger på Old Trafford.

Personvernpolicy