Christiansen øverst på pallen i VM-debuten: – Det frister til gjentakelse

Vetle Sjåstad Christiansen tok sitt første VM-gull da han gikk ankeretappen for Norge i mixedstafetten i skiskytter-VM. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Vetle Sjåstad Christiansen tok sitt første VM-gull da han gikk ankeretappen for Norge i mixedstafetten i skiskytter-VM. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Vetle Sjåstad Christiansen gikk Norge inn til gull på mixedstafetten i skiskytter-VM. Etterpå var han tydelig stolt over å ha ruvet på toppen av pallen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Christiansen utgjorde det norske laget sammen med Marte Olsbu Røiseland, Tiril Eckhoff og Johannes Thingnes Bø, som mottok sine gullmedaljer foran en rekke fremmøtte på torget i Östersund torsdag kveld.

– Det var veldig, veldig stort å stå øverst på pallen og høre den norske nasjonalsangen med såpass mange nordmenn som valgte å synge med, sa VM-debutant Christiansen til NTB etter seremonien.

– Jeg synes til og meg jeg hørte et par svensker som slang seg med, så det var deilig.

26-åringen kan glede seg over at kjæresten og en stor vennegjeng tar turen til verdensmesterskapet til helgen, mens familien kommer til stafetten og fellesstarten kommende uke.

– Vi får se om det var den ene gode distansen de ikke fikk med seg, sa Geilo-mannen og smilte.

De tilreisende kan uansett glede seg over at Christiansen sikret seg edelt metall i sitt første VM-renn.

– Jeg kan iallfall gi den til dem i ettertid om de ikke får oppleve noe når de er her, men jeg skal absolutt prøve å «showe» litt for dem og gi dem valuta for pengene. Det frister til gjentakelse, avsluttet den nybakte verdensmesteren.