Vipers vant enkelt på bortebane i mesterligaen

Vipers tok nok en seier i mesterligaen søndag.
Vipers tok nok en seier i mesterligaen søndag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Vipers Kristiansand hadde ingen problemer med Thüringer HC borte i Tyskland søndag. Den norske serielederen vant til slutt 29-21.

Vipers er allerede klare for kvartfinale i mesterligaen, men spiller for å sikre en god plassering i gruppa. Det blir tellende når kvartfinalemotstanderen skal settes opp.

Vipers tok ledelsen 2-0 fra start og ledet hele 10-3 etter 17 minutter mot tabelljumboen. Henny Reistad og co. hadde god kontroll hele omgangen gjennom, og ved pause var stillingen 15-7.

Det nærmeste Thüringer kom, var fem mål bak med ti minutter igjen. Vipers koste seg og tok en behagelig seier 29-21.

Silje Katrine Waade ble toppscorer med seks mål. Reistad og Linn Jørum Sulland scoret fem hver.

Seieren var deres sjette på de siste sju mesterligakampene, og klubben står med tolv poeng etter ni kamper. Med det er de toer, fire poeng bak Györ.

Neste lørdag tar Vipers imot nettopp Györ til siste gruppespillskamp.