Overtidstap for Rodgers i Leicester-debuten

Andre Gray ble dagens helt på Vicarage Road søndag. Foto: Steven Paston / PA / AP / NTB scanpix
Andre Gray ble dagens helt på Vicarage Road søndag. Foto: Steven Paston / PA / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Brendan Rodgers så lenge ut til å sikre seg ett poeng i debuten som Leicester-manager, men Andre Gray ville det annerledes og sikret Watford 2-1-seier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gray satte inn den avgjørende scoringen to minutter på overtid.

Kasper Schmeichel vartet opp med et dårlig utspill som endte opp hos Troy Deeney. Han sendte igjennom Gray, som hadde sneket seg bak en uoppmerksom Wes Morgan. Alene mot Schmeichel var spissen iskald og sendte Vicarage Road til himmels.

Grays overtidsscoring ga Rodgers en debut han ikke ønsket. Nordiren var Watford-manager mellom november 2008 og sommeren 2009, men fikk ikke tatt poeng på sin gamle hjemmebane. Han har senere trent Reading, Swansea, Liverpool og sist Celtic.

Tilbake i Premier League

Tross tapet sukker Rodgers ikke for å være tilbake i Premier League. Hans forrige oppgjør i den engelske toppdivisjonen kom i oktober 2015.

– Jeg elsket hvert minutt. Det har vært en flott uke sammen med spillerne. Uavhengig av resultatet ville jeg kun se viljen og intensiteten, og det så jeg. Det gir oss en flott mulighet til å fortsette og bygge videre på de positive tingene fra i dag, sa Leicester-manageren til BBC.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidlig ledelse

Kampen både startet og sluttet godt for hjemmelaget. Deeney sendte gultrøyene i en tidlig ledelse da han headet inn frisparket til Gerard Deulofeu etter fem minutter.

1-0 sto seg lenge, men kvarteret før slutt sørget Jamie Vardy for balanse i regnskapet. Harry Maguire vant en hodeduell mot Deeney og ga ballen til Youri Tielemans. Den talentfulle belgieren sendte gjennom Vardy som komfortabelt overlistet Ben Foster.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Svak form

Blåtrøyene har kun vunnet to seriekamper siden 1. januar og ligger 11.-plass. Rodgers ble ansatt tirsdag og var på tribunen da klubben slo Brighton 2-1 samme kveld.

Likevel er alt duket for en god hjemmedebut for Rodgers når Leicester tar imot bunnlaget Fulham lørdag.

– Han har kommet med mange gode ideer og en annerledes filosofi. Guttene kjøper det. Det vil ta tid å tilpasse seg hva han vil, men vi jobber hardt på trening for å implementere ideene hans, og jeg vet det vil bli bedre og bedre, sa Leicester-kaptein Wes Morgan til Sky Sports.

Watford ligger på 8.-plass med ni kamper igjen. Gultrøyene ligger bak Wolverhampton på målforskjell. Klubben spiller borte mot Manchester City lørdag kveld.