Ny avlysning for Mowinckel & Co.

Ragnhild Mowinckel og resten av alpineliten fikk ikke kjørt mye på ski denne helgen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Ragnhild Mowinckel og resten av alpineliten fikk ikke kjørt mye på ski denne helgen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Søndagens super-G-renn i russiske Roza Khutor ble avlyst. Dermed reiser Ragnhild Mowinckel & Co. hjem uten å ha kjørt en eneste trening eller konkurranse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Verdenscupuken i OL-løypene utenfor Sotsji ble en fiasko. På grunn av kraftig snøfall er samtlige konkurranser blitt avlyst. De vil ikke bli flyttet til et annet sted senere i sesongen. Dermed ble det en bomtur for norske Ragnhild Mowinckel og Kajsa Vickhoff Lie.

Søndag skulle det egentlig kjøres super-G, men det falt for mye snø til at arrangøren klarte å gjøre klar løypene. Dermed ble rennet avlyst, akkurat som utforrennet ble tidligere i helgen.

Tidligere i uken måtte utfortreninger avlyses tre dager på rad på grunn av dårlige vær- og løypeforhold.

Avlysningene førte til at Mikaela Shiffrin i går sikret verdenscuptittelen for tredje gang på rad. Totalt seks renn gjenstår av kvinnenes verdenscupsesong. Neste helg reiser de til Tsjekkia for å konkurrere.