Kristoff-hjelp til ingen nytte

Alexander Kristoff gjorde igjen et godt opptrekk for Fernando Gaviria, men lagkompisen tapte spurten.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Alexander Kristoff gjorde igjen et godt opptrekk for Fernando Gaviria, men lagkompisen tapte spurten. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Alexander Kristoff gjorde nok en gang en kjempejobb da han trakk opp lagkamerat Fernando Gaviria til spurten, men colombianeren tapte spurten mot Sam Bennett.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble som ventet massespurt da Team Emirates-rytter Kristoff igjen ga Gaviria et godt opptrekk, men Bennett var sterkest og vant foran Gaviria og Caleb Ewan i siste etappe av UAE touren i Dubai lørdag.

Sammenlagtlederen før den 145 kilometer lange etappen, Primoz Roglic fra Jumbo-Visma, syklet komfortabelt inn til seier på det sju etapper lange rittet.

– Det var nervepirrende med all vinden, men vi viste igjen at vi er et sterkt lag og vi tok hjem trøya til slutt, sa Roglic, ifølge cyclingnews.

Kristoff syklet i mål som nummer fire, og ble nummer 85 i sammendraget. Team Sky-rytter Kristoffer Halvorsen ble nummer ti på lørdagens etappe og endte på 107.-plass.

Vegard Stake Laengen kom i mål som nummer 129, over to og et halvt minutt bak vinneren. Med det ble han 98. best i touren.

Personvernpolicy