ESPN: Solskjær er eneste seriøse kandidat til trenerjobben

Det ulmer i ryktene om at Ole Gunnar Solskjær kan bli et permanent trenervalg for Manchester United. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Det ulmer i ryktene om at Ole Gunnar Solskjær kan bli et permanent trenervalg for Manchester United. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ole Gunnar Solskjær er den eneste reelle kandidaten per nå til å overta jobben som fast trener for Manchester United etter José Mourinho, ifølge ESPNs kilder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kildene til det amerikanske mediehuset ESPN sier den engelske storklubben så langt ikke har tatt kontakt med noen annen manager eller trener for å spørre om vedkommende vil diskutere en eventuell overtakelse av jobben der Solskjær for øyeblikket vikarierer med stor suksess.

I utgangspunktet sa United at planen var å finne en høyprofilert, erfaren trener til å overta etter José Mourinho, som fikk fyken 18. desember i fjor etter nedslående resultater. Men ifølge kildene til vanligvis velinformerte ESPN skal Solskjærs finfine resultater siden han kom til klubben som vikartrener, ha endret på sakene. Han har forbigått store navn som Tottenhams Mauricio Pochettino og Juventus' Massimiliano Allegri på klubbledelsens ønskeliste.

Manchester United skal verken ha kontaktet Pochettino eller Allegri om trenerjobben.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Årsakene skal altså være den utrolig transformasjonen klubben har gått gjennom siden Solskjær kom på utlån fra Molde. Kristiansunderen har ledet Manchester United i 15 kamper. Fasiten viser kruttsterke tolv seirer, to uavgjort og ett tap. Nederlaget kom hjemme mot Paris Saint-Germain i mesterligaen. Neste oppgave er hjemmemøtet med Southampton lørdag.