Seieren glapp for Inter elleve minutter på overtid

Ivan Perisic og Inter så ut til å være på vei mot tre poeng borte mot Fiorentina. Så glapp det på surt vis. Foto: Luca Bruno / AP / NTB scanpix
Ivan Perisic og Inter så ut til å være på vei mot tre poeng borte mot Fiorentina. Så glapp det på surt vis. Foto: Luca Bruno / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Inter rotet bort 3-1-ledelse i 3-3-kampen borte mot Fiorentina søndag. Det skjedde etter stor dramatikk på overtid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Elleve minutter på overtid satte hjemmelagets Jordan Veretout inn 3–3 på straffespark. Det ble gitt til Fiorentina etter at dommeren hadde brukt lang tenketid og brukt hjelp fra videodømming. Avgjørelsen var kontroversiell, men dommeren mente det var en hands.

Dermed ble det en verst tenkelig avslutning for Inter. Heller ikke starten var særlig god. Allerede i kampens første spilleminutt satte forsvarer Stefan de Vrij ballen i eget mål og sørget for 1–0 til Fiorentina.

Men gjestene slo sterkt tilbake. Mål av Matías Vecino, Matteo Politano og Ivan Perisic i tur og orden sørget for en komfortabel Inter-ledelse. Så gikk det galt.

Først reduserte Luis Muriel for hjemmelaget med en fantastisk frisparkscoring. Deretter ble det altså poengdeling etter den dramatiske avslutningen.

Inter ligger på tredjeplass, hele 22 poeng bak Juventus på topp. Serielederen hadde tidligere på dagen kriget til seg en 1-0-seier borte mot Bologna. Paulo Dybalas scoring etter 67 minutter ble avgjørende.

Juventus leder ligaen 13 poeng foran Napoli. De lyseblå hadde også en god søndag, og vant hele 4–0 på bortebane mot Parma.

Personvernpolicy