Wolfsburg og Hansen slo tilbake

Karoline Graham Hansen bidro med mål og assist da Wolfsburg slo Werder Bremen 6-0 i siste kamp før landslagspausen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Caroline Graham Hansen og hennes Wolfsburg slo tilbake etter tapet i toppkampen mot Bayern München. Werder Bremen ble slått 6-0 søndag.

Wolfsburg måtte tåle sitt første serietap for sesongen da Bayern vant 4-2 da Bundesliga forrige helg startet opp igjen etter vinterpausen. Søndag var laget tilbake på seierssporet, og Hansen bidro både med mål og assist.

Den norske landslagsstjernen satte selv inn 5-0 i det 59. minutt og var nest sist på ballen da danske Pernille Harder tre minutter senere fullførte sitt hattrick. Ewa Pajor og Cláudia Neto scoret også.

Bayern München slet seg søndag til 1-0 borte mot Hoffenheim, og dermed har de to lagene fortsatt like mange poeng. Wolfsburg topper tabellen på bedre målforskjell. Begge har 38 poeng på 15 kamper.

Nå venter landslagspause, der Caroline Graham Hansen skal i aksjon for Norge i Algarve Cup.