Skarpnord ett slag bak lederen før siste runde

Marianne Skarpnord kjemper om seieren i Australian Ladies Classic. Før siste runde er hun ett slag bak lederen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Marianne Skarpnord kjemper om seieren i Australian Ladies Classic. Før siste runde er hun ett slag bak lederen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Marianne Skarpnord er på delt 2.-plass ett slag bak ledende Madelene Sagström før siste runde av Australian Ladies Classic i golf.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den norske golfproffen, som er bosatt i Australia, kjemper dermed om sin fjerde turneringsseier på europatouren. Hun var i ledelse etter en knallsterk innledning av lørdagens runde med tre birdier på rad fra 2. hull og fem totalt på første halvdel av runden, men et par bogeyer mot slutten av runden gjorde at hun måtte nøye seg med en 69-runde og 2.-plass.

Svenske Sagström gikk lørdagens runde på 68 slag og er alene i ledelse, ett slag foran Skarpnord, australske Hannah Green og spanske Nuria Iturrios.

Iturrios ledet turneringen halvveis, men fikk problemer i den sjenerende vinden som preget lørdagens spill. Utslaget hennes på 1. hull havnet i vannet, og det endte med dobbeltbogey. Hun brukte 75 slag på runden.

Green fikk også dobbeltbogey på 1. hull, men tok seg inn med en 70-runde.

Tonje Daffinrud henger også godt med i turneringen i Coffs Harbour. Etter en 71-runde lørdag er hun på delt 10.-plass seks slag bak lederen. Karoline Lund er på delt 57.-plass ytterligere ti slag bak, mens Celine Borge ikke greide cuten halvveis.