Rangers endte Hurricanes' seiersrekke

Den svenske målvakten Henrik Lundqvist leverte en strålende kamp da New York Rangers vant 2-1 og brøt seiersrekken til Carolina Hurricanes.

Conner Brickley sørget for at Rangers tok ledelsen, det skjedde først drøyt ni minutter ut i andre periode.

Hjemmepublikummet på PNC Arena jublet da Jordan Martinook utlignet for hjemmelaget under ett minutt senere. Det som fulgte var en stillingsbatalje som så ut til å ta kampen til ekstraperiode.

I kampens tredje og siste periode dukket imidlertid russiske Vladimir Namestnikov opp på en retur og satte kampens avgjørende scoring.

Selv om russeren ble matchvinner, gjorde Lundqvist seg bemerket med 43 redninger. Svensken har hatt en kruttsterk sesong i Rangers-buret.

Nordmannen Mats Zuccarello har vært i storform de siste ukene, men tirsdag ble det verken mål eller assist på de snaut 23 minuttene han fikk på isen. Før tirsdagens kamp leverte nordmannen målpoeng (enten mål eller assist) i elleve kamper på rad.