Meny

Thingnes Bø etter sprekken: – Utrolig skuffende

Johannes Thingnes Bø har slitt på stående skyting i helgens renn i Salt Lake City, den siste konkurransehelgen før VM i mars. Foto: Rick Bowmer / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Fryktelig dårlig og utrolig skuffende, sier Johannes Thingnes Bø etter at han skjøt seg bort fra en pallplass i Salt Lake City.

Med fem bom på de to siste skytingene, røk sjansen til å tangere Ole Einar Bjørndalen i antall verdenscupseire. I stedet måtte Thingnes Bø ta til takke med en fjerdeplass på jaktstarten.

– Fjerdeplass er bra, men motivasjonen min var stor i dag, men så får jeg nye bom i fleisen og da blir jeg lei meg rett og slett, innrømmer skiskytteren overfor NRK etterlørdagens renn.

– Jeg liker aldri å være sur når jeg taper. I går tok jeg det som en mann, men i dag fikk jeg to på rappen og da bobler det litt.

Etter det siste individuelle rennet før VM i Østersund i begynnelsen av mars, legger han ikke skjul på at han er lite fornøyd med sin egen prestasjon på stående.

– Skytingen var fryktelig dårlig, og utrolig skuffende. Jeg skal innrømme at dette har satt en støkk i meg, sier Thingnes Bø.

Samtidig sier han at han blir motivert til å fortsette treningen. Thingnes Bø skjøt for øvrig feilfritt på liggende, og merittlisten hittil i sesongen tilsier at han kan prestere i alle deler av konkurransen. Stryningen har vunnet 12 av 18 verdenscuprenn i vinter.

Oversikt: Program for VM i skiskyting 2019

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært