Meny

Tuchel-bekymring før United-møte: – Kan måtte bruke plan D

PSG-trener Thomas Tuchel kan måtte klare seg uten Edinson Cavani mot Manchester United tirsdag. Foto: Christophe Ena / AP

Neymar er ute, mens Marco Verratti og Edinson Cavani er usikre. Gode råd er dyre for PSG-trener Thomas Tuchel foran mesterligamøtet med Manchester United.

Tirsdag kveld møtes lagene på Old Trafford. Da passer det svært dårlig at Cavani ble skadd da han skulle ta straffespark i lørdagens 1-0-seier over Bordeaux.

– Uten Ney (Neymar), kanskje uten Edi (Cavani) og Marco Verratti, må vi iverksette plan D. Jeg kan ikke tenke på det, svarer Tuchel til avisen Le Parisien på spørsmål om han har en plan B uten Cavani.

Les også: Cavani skadd da PSG vant i generalprøven før United-match

– Mot United trenger vi nøkkelspillere som kommer med selvtillit, erfaring og kvalitet, spillere som er vant til å spille slike kamper, vant til å kontrollere og håndtere presset. Om to eller tre nøkkelspillere ikke er der, er det mitt ansvar å finne løsninger, sier Tuchel.

Hans Paris Saint-Germain møter et United som er proppfulle av selvtillit etter å ha vunnet ti av elleve kamper siden Ole Gunnar Solskjær tok over som manager i desember.

At stjernespilleren Neymar er ute, og den ferske skaden på Cavani, er heller ikke dårlig nytt for Solskjærs menn.

Ifølge franske medier kommer Tuchel trolig til å starte tirsdagens kamp med en 4-3-3-formasjon som raskt kan gjøres om til 4-5-1 dersom United presser på hjemmebane.

Les også: Solskjær hviler Lindelöf før PSG-møtet

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene