Rangers med tap på hjemmebane

New York Rangers' Marc Staal forsøker å ta pucken under fredagens kamp mot Carolina Hurricanes. Foto: AP / NTB scanpix
New York Rangers' Marc Staal forsøker å ta pucken under fredagens kamp mot Carolina Hurricanes. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

New York Rangers satte ikke pucken i mål én gang da de møtte Carolina Hurricanes hjemmebane fredag i NHL. Hurricanes vant med tre mål.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det løsnet aldri for Mats Zuccarello og New York Rangers da de møtte Carolina Hurricanes på Madison Square Garden fredag kveld. Zuccarello og Co., som har gjort det bra i de siste kampene, måtte se seg slått i det som så ut til å bli en målfattig kamp.

Verken i første eller andre periode kom det scoringer fra lagene. Det vart ført i slutten av tredje og siste periode det ble mål.

Det første kom etter seks minutter, signert Hurricanes-spiller Warren Foegele. Drøye minuttet før slutt, satte Andrej Svetsjnikov pucken i mål for samme lag. Hurricanes fortsetter å ha overtaket like før periodens slutt, og 30 sekunder før dommeren blåser i fløyta gjør Hurricanes det igjen: Mål og dermed 3-0-seier. Det siste målet var signert Brock McGinn.

New York Rangers har slått Carolina Hurricanes på Madison Square Garden 17 ganger på rad, men den seiersrekka er nå brutt.

Mats Zuccarello fikk 21 minutter og 43 sekunder på isen denne gang.