Solskjær: – Jeg beundrer og ser opp til Ranieri

Ole Gunnar Solskjær er klar på at United ikke må snuble lørdag.
Ole Gunnar Solskjær er klar på at United ikke må snuble lørdag. Foto: Rui Vieira / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ole Gunnar Solskjær står lørdag ansikt til ansikt med en manager han har enorm respekt for.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den italienske trenerringreven Claudio Ranieri står i spissen for et Fulham-lag som skal forsøke å stikke kjepper i hjulene for Solskjær og Manchester United.

– Jeg kjenner ikke situasjonen fra innsiden i Fulham, men det han gjorde i Leicester viser hvilke kvaliteter han har som manager, sa Solskjær da han møtte pressen fredag.

– Han er en jeg beundrer og ser opp til, tilføyde kristiansunderen.

I 2015/16-sesongen ledet Ranieri Leicester til et sensasjonelt ligagull i Premier League. Det mener Solskjær var en prestasjon nærmest uten sidestykke.

Glem PSG!

Derfor er også United-manageren opptatt av at lørdagens oppgjør ikke skal bli noe bananskall for laget hans. Kristiansunderen mener kampen vil sette karakteren i laget på prøve.

– Vi må ha fokus på det som er viktig, og i fotball er det alltid den neste kampen. Vi må glemme PSG og alle andre kamper som kommer, sier han.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Solskjær vil for alt i verden holde United-toget på vinnersporet og ber spillerne sine se bort fra alle medieskriverier om neste ukes mesterligaduell mot PSG.

– Fokuset har i mediene vært på PSG i lang tid, men det er ikke de kampene som løfter oss på tabellen, sa kristiansunderen.

Aktuelt: PSG-trøbbel før møtet med Solskjærs United

Kontringsstyrke

Med seier lørdag klatrer United opp i topp fire på tabellen, om ikke annet for en liten stund.

– Vi tar ett skritt av gangen, og vi har et mål om å komme oss inn blant de fire. Klarer vi det, vil vi bli der, sa Solskjær.

Han pekte videre på at stabilitet er det vesentlige på Old Trafford i øyeblikket.

– Stabilitet er nøkkelordet nå, at vi fortsetter å bli bedre og fortsetter å vinne kamper. Vi må samtidig vinne på en bedre måte enn mot Leicester. Vi kjempet, og det var godt nok, men vi skal ikke være fornøyd med «godt nok», sa nordmannen.

Lørdag forventer han et Fulham-lag med mye kontringsstyrke. Det er ifølge Solskjær et kjennetegn ved alle Claudio Ranieris lag.

Aktuelt: Rooney vil gjerne se Solskjær som fast United-manager