Real holdt Barcelona til uavgjort i "El Clasico"

Real Madrids Sergio Ramos i kamp med Barcelonas Lionel Messi i 1-1 kampen på Camp Nou. Messi spilte den siste halvtimen i semifinalekampen i den spanske cupen onsdag. Foto: Emilio Morenatti / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Real Madrid fikk med seg 1-1 på bortebane mot Barcelona i den første semifinalen i den spanske fotballcupen. "El Clasico"-oppgjøret ble underholdende.

Første semifinalekamp i den spanske cupen var et "El Clasico" av godt merke, selv om Barcelona måtte klare seg uten storstjuernen Lionel Messi i startoppstillingen.

Lucas Vazquez ga gjestene en flott start på kampen da han gjorde 1-0 etter seks minutters spill på Camp Nou.

Betaler mye: The Sun: Real Madrid vil betale 1,1 milliarder for Rashford

Gjestene fra hovedstaden leverte den beste fotballen innledningsvis, men klarte ikke å straffe Barcas mange feil. Ivan Rakitic var på sin side nær ved å utlikne til 1-1 da hans heading havnet i tverrliggeren.

Den siste halvdelen av 1. omgang var det hjemmelaget som kom bedre og bedre med. Real Madrid-måvalten Keylor Navas måtte i aksjon et par-tre ganger med redninger fra øverste hylle. Blant annet da Luis Suarez avsluttet godt ti minutter før sidebytte.

Etter 57 minutter kom utligningen da brasilianske Malcolm dukket opp og scoret fra skrått hold. Like før hadde Navas avverget en ny Real-sjansen på mesterlig vis, og i trekket etter hadde Suarez en avslutning i stolpen.

Etter 63 minutter entret Lionel Messi banen da han erstattet Philippe Coutinho. Argentineren fikk forsøke seg på frispark i god posisjon, men skjøt rett i muren.

Barcelona presset på mot slutten for å få det forløsende ledermålet, men stanget i muren av hvitkledde Real-spillere.

Gjestene på sin side hadde et par gode muligheter mot slutten av kampen.

Returkampen spilles på Santiago Bernabeu 27. februar.