Manchester United fortsatt ubeseiret under Solskjær etter meget sterk borteseier

Marcus Rashford, her med Michael Carrick og Ole Gunnar Solskjær, ble matchvinner søndag. Foto: AP Photo/Tim Ireland/NTB scanpix.
Marcus Rashford, her med Michael Carrick og Ole Gunnar Solskjær, ble matchvinner søndag. Foto: AP Photo/Tim Ireland/NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

For tiende kamp på rad har Manchester United unngått tap under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Søndag ble det 1-0 i en sterk bortekamp mot Leicester.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dermed tangerte Solskjær Sir Alex Fergusons seiersrekke på bortebane med fem seire på rad.

Marcus Rashford ble matchvinner med scoring etter ni minutter. Målet til Rashford, som kom etter en lekker pasning fra Paul Pogba, var engelskmannens sjette scoring på de siste åtte Premier League-kampene.

Superduo

Superduoen har nå stått bak 14 av Uniteds 22 mål siden Solskjær ble midlertidig manager.

– Gode spillere gjør hverandre bedre. Jeg kan bare forklare slike mål med kvalitet. Når du har kvalitetsspillere får du kvalitetsprestasjoner, uttalte Solskjær til VG om Pogba-Rashford-linken, og fortsatte:

– Våre fans har alltid vært verdens beste. De fortjener å bli takket av oss etter en slik innsats.

Målet var også den eneste i kampen, og seieren gjør at Manchester United, under Ole Gunnar Solskjær, nå har tatt 22 av 24 mulige poeng i Premier League siden nordmannen tok over før oppgjøret mot Cardiff.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nevnte Rashford hadde en eventyrlig mulighet til å sende gjestene i ledelsen etter bare fire minutter, men headingen fra kloss hold gikk like utenfor. Etter scoringen, som spissen banket klinisk i mål bak en utspilt Kasper Schmeichel, var den første omgangen preget av mange tøffe dueller og fire gule kort.

Les også: Solskjær: – Fergusons rolle er litt overdrevet

Solskjær avslører avskjedssamtalen med Molde-eierne

– Vi er glade

Marcus Rashford ble matchvinner for United. Foto: Ben Stansall / AFP
Marcus Rashford ble matchvinner for United. Foto: Ben Stansall / AFP

Både Jamie Vardy og Rachid Ghezzal hadde muligheten til å utligne i annen omgang, som var preget av et tidvis hardt Leicester-press, men ingen av spillerne klarte å overliste David de Gea. Dermed endte det 1-0 til Manchester United, som har full pott på bortebane på de første fem kampene under nordmannens ledelse.

– Vi burde ha kontrollert andreomgangen litt bedre. Men vi holdt nullen og vant, så vi er glade, sa Lindelöf.

Artikkelen fortsetter under annonsen

De tre poengene gjør at United bare ligger to poeng bak Chelsea på fjerdeplass.

– Når man kommer til en klubb som Manchester United, tenker man ikke at man kommer til å tape en kamp. Med denne stallen har man sjansen til å vinne hver eneste kamp. Vi roterte litt i dag, men alle som spilte gir meg hodepine, for i neste kamp må jeg sette noen andre på benken, sa meget blid Solskjær til TV 2 etter kampen.

(VIDEO: Emery: – Solskjær har gjort United farligere)