Selnæs stemples som forræder av Saint-Étienne-fansen

Saint-Étienne-supporterne har vist sin forakt for Ole Selnæs. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Saint-Étienne-supporterne har vist sin forakt for Ole Selnæs. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ole Kristian Selnæs er ikke populær blant Saint-Étienne-supporterne etter at landslagsspilleren prøvde å forlate klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Selnæs så lenge ut til å forlate den franske klubben til fordel for kinesiske Shenzhen, men overgangen har så langt ikke blitt noe av.

Midtbanespilleren forlot klubbens treningsleir mandag og var ikke med da Saint-Étienne møtte Nantes onsdag. Det ble først opplyst at han hadde mageproblemer, men sportsavisen L'Equipe hevdet at nordmannen gjorde det i et forsøk på å presse fram en overgang.

Selnæs' opptreden har satt sinne i kok hos Saint-Étienne-supporterne. Ved klubbens treningsfelt ble det hengt opp et banner med setningen «gå bort, forræder!».

Ordet forræder var malt i fargene til det norske flagget. Det viser flere bilder på Twitter.

Også klubbdirektør Frederic Paquet har kritisert nordmannen.

– Ole Selnæs er fortsatt Saint-Étienne-spiller. Han har gjenopptatt treningen. Vi har forklart ham at hans oppførsel var utilgivelig overfor lagkamerater, støtteapparatet og hele klubben.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Trener Jean-Louis Gasset kommenterte Selnæs-situasjonen da han møtte pressen fredag.

– Ole kom og ba om unnskyldning for sin oppførsel. Det var naturlig å ta ham med på trening igjen, men han er preget av situasjonen. Jeg vet ikke hva som vil skje videre, men jeg bærer ikke nag til ham, sa han.

Det kinesiske overgangsvinduet er åpnet fram til 28. februar, så overgangen kan fortsatt bli en realitet.