Rodrigos hattrick sendte Valencia til semifinale

Rodrigo gjorde hattrick da Valencia spurtet til semifinale i den spanske cupen med 3-1-seier over Getafe hjemme på Mestalla. To av målene kom på overtid.

Getafe ledet 1-0 etter den første kampen og doblet den ledelsen allerede i kampens første minutt tirsdag. Jorge Molina, som ble matchvinner i hjemmekampen, scoret igjen.

Valencia trengte tre mål for å gå videre, men hjemmelaget måtte vente til det 61. minutt før Rodrigo utlignet. Et drøyt kvarter før slutt fikk Getafe-midtstopper Djene Dakonam sitt annet gule kort og ble utvist, og da øynet hjemmelaget sjansen.

Likevel lot målene vente på seg. Rodrigo gjorde 2-1 i det 92. minutt og 3-1 i det 93. minutt.

Det ble spilt hele ni overtidsminutter før Valencia kunne juble for 3-2-seier sammenlagt.

– Vi viste imponerende karakterstyrke. Vi fortsatte å tro helt til slutt, på grunn av tilhengernes støtte og fordi vi var det beste laget, sa Rodrigo.

– Dette er en stor kveld for klubben, sa trener Marcelino.

De tre siste returkampene i kvartfinalene spilles onsdag og torsdag.