Solskjær fikk norsk alpinstjerne til å bytte favorittklubb

Manchester Uniteds midlertidige manager Ole Gunnar Solskjær er årsaken til at landslagskjører i alpint, Adrian Smiseth Sejersted byttet favorittklubb til United. Foto: AP Photo / Tim Ireland / NTB scanpix.
Manchester Uniteds midlertidige manager Ole Gunnar Solskjær er årsaken til at landslagskjører i alpint, Adrian Smiseth Sejersted byttet favorittklubb til United. Foto: AP Photo / Tim Ireland / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Adrian Smiseth Sejersted, landslagskjører i alpint, byttet favorittklubb fra Chelsea til Manchester United etter at Ole Gunnar Solskjær tok over som manager.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sejersted, som fredag kjørte inn til en 13.-plass i utforrennet i Kitzbühel, holdt med Chelsea i over ti år, men har nylig gjort noe som egentlig ikke er lov blant fotballsupportere: Å bytte favorittklubb i voksen alder.

– Jeg burde kanskje ikke sagt det, sier en lattermild Sejersted og forteller at han byttet til United på grunn av klubbens nye manager Ole Gunnar Solskjær.

I ti-tolv år holdt han med Chelsea, mest på grunn av Didier Drogba og José Mourinho.

– Men de sluttet jo etter hvert, så da Solskjær hoppet inn (i United) fulgte jeg etter, sier 24-åringen som ikke legger skjul på at han er en vaskeekte medgangssupporter, og at han er åpen for nok ett klubbytte.

– Jeg er absolutt medgangssupporter. Men jeg synes det er morsomt når Solskjær gjør det bra. Så hvis Solskjær går til en annen klubb blir det mitt nye favorittlag.

Fredag ble dermed en god dag for den nybakte United-supporteren. Ikke bare kjørte han inn til karrierebeste i utfor, men Solskjær og hans United slo Arsenal 3-1 på bortebane i FA-cupen.

Søndag kan Sejersted få nye gode opplevelser i alpinbakken. Da er det super-G i Kitzbühel.