Stina Nilsson mister trolig VM

Stina Nilsson skadet seg under semifinale sprint i verdenscupen i Otepää. Maiken Caspersen Falla t.h. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Stina Nilsson skadet seg under semifinale sprint i verdenscupen i Otepää. Maiken Caspersen Falla t.h. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sveriges sprintess Stina Nilsson går høyst sannsynlig glipp av VM i Seefeld på grunn av lårskaden hun pådro seg i Otepää lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stina Nilsson har fått påvist en brist på lårmuskelen.

– Sannsynligheten for at Stina Nilsson kommer til start under VM i Seefeld i februar er veldig liten, sier Grip, ifølge Aftonbladet.

Det var i semifinalen og i duell med blant andre Maiken Caspersen Falla at Nilsson fikk en strekk i låret. Hun haltet ut av stadion etter å ha fått medisinsk behandling.

Hun valgte senere å trekke seg fra finalen, som Falla gikk seirende ut av.

25 år gamle Nilsson har vært regnet som et av Sveriges sikreste VM-kort. Hun har vunnet fire av seks sprinterrenn denne sesongen. Hun vant dessuten OL-gullet i Pyeongchang i fjor vinter.

Hun var også så godt som sikker til det svenske stafettlaget på 4 x 5 kilometer, og hadde også vært et godt kort til å ta en plass på lagsprinten.