Meny

Cardiff-spiss uttrykte bekymring for flyets tilstand

Cardiffs rekordkjøp Emiliano Sala fryktes omkommet etter at et småfly forsvant over Den engelske kanal mandag kveld. Se video.

I en melding til venner og familie sier fotballspilleren Emiliano Sala at han befinner seg på et fly som ser ut som kommer til å falle fra hverandre.

Cardiffs rekordkjøp Emiliano Sala fryktes omkommet etter at et småfly forsvant over Den engelske kanal mandag kveld. Tirsdag kveld ble letingen avblåst.

Den argentinske spissen signerte lørdag en kontrakt med Cardiff og gikk fra den franske klubben Nantes for 17 millioner euro, som tilsvarer 166 millioner kroner. Før han skulle fly, la han igjen en talemelding på WhatsApp til venner og familie, gjengitt i argentinske medier.

– Far, jeg er så redd

– Jeg er på et fly som ser ut som det kommer til å faller fra hverandre, og jeg er på vei til Cardiff, sier Sala.

Faren til den savnede fotballspilleren Emiliano Sala, Horacio Sala, og samboeren Liliana Ponce utenfor hjemme sitt i Progreso i Argentina. De mottok en melding på WhatsApp rett før sønnen skulle fly der han uttrykte bekymring for flyets tilstand. Foto: Mauricio Garin / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

– Hvis dere om en og en halv time ikke hører noe nytt fra meg, jeg vet ikke om de kommer til å sende folk for å lete etter meg, for de kommer ikke til å finne meg, vet dere. Far, jeg er så redd, legger han til.

Sala var en av to passasjerer om bord i flyet, opplyser franske luftfartsmyndigheter.

Forsvant fra radaren

Han er savnet og antatt omkommet etter at det ikke er funnet spor etter enmotorsflyet av typen Piper Malibu, som forsvant fra radaren 20 kilometer nord for Guernsey.

Den britiske kanaløya ligger rett utenfor Frankrikes kyst.

Letingen fortsetter ved soloppgang onsdag.

Det opplyses at piloten i flyet ba lufttrafikkontrollen på naboøya Jersey om å redusere flygehøyden. Kort etter mistet man radiokontakt med flyet.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært