Zuccarello med to assist i Rangers-seier

Mats Zuccarello var nok en gang sentral da Rangers vant i NHL, denne gangen mot Boston Bruins. Foto: Mary Schwalm / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En Mats Zuccarello i storform noterte seg for to assist da New York Rangers sikret 3–2 seier borte mot Boston Bruins.

Danton Heinen ga Bruins ledelsen i kampens første periode, før Filip Chytil utlignet kort tid senere. Tidlig i andre periode kombinerte Zuccarello med svenske Mika Zibanejad, som ga Rangers ledelsen.

Men Bruins bet seg fast i kampen. I tredje periode fikk de lønn for strevet da Brad Marchand utlignet. Da vartet Zuccarello og Zibanejad med det avgjørende spillet. Nordmannen satte opp svensken, som satt inn 3–2.

Zuccarello fikk 21 minutter på isen mot Bruins.

Med det har Zuccarello fire mål og fem assist i lagets fem siste kamper. Førsterekka med nordmannen, Chris Kreider og Mika Zibanejad har til sammen 23 målpoeng i løpet av de kampene, hvorav fire er vunnet.

En annen svenske, Henrik Lundqvist, vant sin 466. kamp, og er med det på delt sjetteplass på listen over NHL-spillere med flest seiere. Mot Bruins leverte svensken dessuten 27 redninger.