To sene mål sendte Real Madrid opp på tredjeplass

Real Madrid-spillerne jubler for 2-0-målet til Luka Modric (nest til høyre) Foto: Andrea Comas / AP / NTB scanpix
Real Madrid-spillerne jubler for 2-0-målet til Luka Modric (nest til høyre) Foto: Andrea Comas / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Real Madrid stanget og stanget i toppkampen mot Sevilla. Til slutt var det to midtbanespillere som måtte ta ansvar i de liljehvites 2-0-seier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det så ut til å ende i 0-0 i den spanske hovedstaden, men etter 78 minutter klinte den defensive midtbanemannen Casemiro til fra distanse. Sevilla-keeper Tomás Vaclík fikk fingrene på avslutningen, men klarte ikke å forhindre mål.

På overtid punkterte Kroatias storstjerne Luka Modric oppgjøret med sin 2-0-scoring. Det var hans andre mål på to kamper. Forrige helg scoret han mot et annet Sevilla-lag i 2-1-seieren på bortebane mot Real Betis.

Modric og co. synes å ha fått litt mer sving på sakene etter en trøblete start på 2019. Med seieren mot Sevilla klatret Real Madrid opp på tredjeplass, forbi nettopp lørdagens motstander.

Barcelona leder ligaen med sju poeng på hovedstadslaget, men har i tillegg én kamp til gode. Atlético Madrid følger på annenplass, sju poeng bak tabelltoppen.