Eggen risikerer å miste den andre foten også

Nils Arne Eggen (77) har fått blodforgiftning også i venstrefoten. I november i fjor måtte han amputere deler av høyrefoten på grunn av koldbrann i ei tå. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Nils Arne Eggen (77) har fått blodforgiftning også i venstrefoten. I november i fjor måtte han amputere deler av høyrefoten på grunn av koldbrann i ei tå. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nils Arne Eggen har fått samme type blodforgiftning i venstrefoten som gjorde at han måtte amputere deler av høyrefoten i november i fjor.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

RBK-legenden sier i et intervju med Dagbladet at han nettopp har kommet hjem etter to ukers opphold på sykehus, og sier han har tro på at antibiotika skal redde venstrefoten hans.

– Jeg satser på at antibiotikumet skal ta dette her. Det dreier seg om det samme problemet som var i den høyre foten. Men jeg tror at jeg skal berge beinet. Det går framover, sier Eggen til avisa.

77-åringen forklarer at dårlig blodtilstrømning til deler av foten er årsaken til blodforgiftningen. Koldbrann i ei tå var årsaken til at han måtte amputere deler av høyrefoten i november i fjor. Han sier at en ny amputasjon ikke er noe han tenker på.

– Jeg tenker ikke på en ny amputasjon. Det er ikke tema for meg nå.

Les også: Nils Arne Eggen om Solskjær-ansettelsen: – Det er nok Ferguson som står bak

Eggen gjentar RBK-kritikk

Ekspert: – Alt det Nils Arne Eggen bygde opp, er i ferd med å rakne

Åpenhjertig Eggen: – Man må i grunnen forberede seg på at man dør selv, det kan skje fort