Pogba hyller Solskjær: – Han gjør en kjempejobb

Manchester Uniteds Paul Pogba har spilt en nøkkelrolle for klubben siden Ole Gunnar Solskjær tok over som midlertidig trener i slutten av desember.
Manchester Uniteds Paul Pogba har spilt en nøkkelrolle for klubben siden Ole Gunnar Solskjær tok over som midlertidig trener i slutten av desember. Foto: Jon Super / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Paul Pogba sier det er en glede å spille for Ole Gunnar Solskjær. – Nå smiler jeg endelig igjen, sier franskmannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

25-åringen var en nøkkelspiller for det franske landslaget under fotball-VM i Russland sommeren 2018, men var ute i kulden på tampen av Jose Mourinhos treneropphold i Manchester United.

Han fikk verken spilletid mot Fulham eller Liverpool i midten av desember, men har spilt seg varm i trøya etter at Ole Gunnar Solskjær ble ansatt som midlertidig United-trener 19. desember.

– Før Solskjær kom, var jeg i skyggen, på benken. Og jeg aksepterte det, sier midtbanespilleren som har scoret fire mål etter Solskjær tok over jobben.

Alsaker om Solskjær: – Det er jo ikke idioter som har prøvd

I tillegg har han notert seg for fire målgivende pasninger og spilt en nøkkelrolle for United de siste seks kampene med Solskjær som leder, hvor samtlige har endt med seier.

– Det er en glede å spille igjen. Nå smiler jeg hele tiden.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere engelske medier har nå Solskjær som favoritt til å ta over på permanent basis. Pogba er meget tilfreds med jobben nordmannen har gjort den første drøye måneden som sjef.

– Han gjør en kjempejobb. Han kjenner til klubbmentaliteten fra han var her som spiller. Nå har han kommet tilbake og hjulpet oss.

Anerkjent fotballskribent: – Solskjær må bli vurdert til å få jobben permanent