Anerkjent fotballskribent: – Solskjær må bli vurdert til å få United-jobben permanent

Video: Anerkjent fotballskribent: – Dette var Solskjærs første skikkelige test, og den besto han.
Artikkelen fortsetter under annonsen

The Times-journalisten Henry Winter mener Ole Gunnar Solskjær må bli sett på som en seriøs kandidat til å lede Manchester United også etter halvårsvikariatet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Solskjærs formidable start på managerlivet i United forbløffer. Seks kamper har gitt like mange seirer. Søndag besto han den store testen mange hadde snakket om i oppladningen til bortekampen mot Tottenham på Wembley.

Marcus Rashfords scoring like før pause ga 1-0-seieren som virkelig har skutt fart i diskusjonen rundt Solskjærs videre framtid i Manchester United. Kristiansunderen har fått flere kjente sportsjournalister til å spørre seg om han også kan bli den permanente løsningen etter sparkingen av José Mourinho.

Blant dem er en av Storbritannias mest anerkjente fotballskribenter. Henry Winter skriver i sitt referat fra søndagens kamp at Solskjær har svart på enhver utfordring har han fått.

«Han viser at han kan ikke bare kan sette opp et lag basert på følelser, men også taktisk. Det er ikke bare smil med Solskjær. Det er vitenskap også», skriver han.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mesterligajakt

The Times-journalisten tror fortsatt at Tottenham-manager Mauricio Pochettino er Manchester Uniteds klare favoritt til jobben, men mener Solskjær fortjener å bli sett på som en seriøs kandidat.

«Han må bli vurdert, spesielt om oppturen fortsetter og United henter inn de seks poengene opp til Champions League-plass. Dette var Solskjærs første skikkelige test, og den besto han. De spiller livlig igjen og har bredde og hurtighet i spillet», skriver Winter.

Aktuelt: Solskjær besto testen, United vant 1-0 mot Tottenham

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Så en ny side av Solskjær

Martin Samuel i Daily Mail mener han så noe nytt fra Solskjærs United på Wembley.

«Dette var en side av Solskjær vi ikke har sett før. Her viste han erfaring og at han kunne være smart og kalkulert, men uten å være negativ. Han trengte en ekstraordinær opptreden fra keeper David de Gea, men det er ingenting galt med det», skriver han og fortsetter:

Artikkelen fortsetter under annonsen

«Det sies at Manchester Uniteds spillere er svært lystne på at Solskjær skal få United-jobben permanent. Hvis det stemmer, har de gjort det på en riktig måte».

Manchester United har et fordelaktig kampprogram i Premier League framover. Brighton (h), Burnley (h), Leicester (b) og Fulham (b) er motstanderne før hjemmemøtet med serieleder Liverpool 24. februar.

Solskjærs menn skal i denne perioden også møte Arsenal borte i FA-cupen og Paris Saint-Germain hjemme i mesterligaen.

Aktuelt: Solskjær brølte opp i ansiktet til spillerne