Sarpsborg mister Muhammed til tyrkisk fotball

Rashad Muhammed under europaligakampen mot Besiktas i høst. Franskmannen er i ferd med å fullføre en overgang til Erzurumspor i tyrkisk fotball. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Rashad Muhammed under europaligakampen mot Besiktas i høst. Franskmannen er i ferd med å fullføre en overgang til Erzurumspor i tyrkisk fotball. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nok en offensiv brikke forlater Sarpsborg. Rashad Muhammed er en legesjekk unna en overgang til tyrkiske Erzurumspor.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det bekreftet den tyrkiske klubben på Twitter sent søndag kveld. I meldingen står det at Muhammed kommer til Erzurum mandag for å ta den medisinske testen og skrive under for sin nye arbeidsgiver.

Erzurumspor ligger tredje sist med bare 16 poeng på 17 kamper i den tyrkiske eliteserien.

Muhammed kom til Sarpsborg i 2017 etter flere år i Florø. Som flere andre av østfoldslagets spillere markerte franskmannen seg i høstens gruppespill i europaligaen. Midtbanespilleren scoret Sarpsborgs første mål i 2-3-tapet hjemme mot Besiktas.

Også Tobias Heintz fikk nettsus i den kampen. Nylig ble han solgt til Kasimpasa, som også spiller i Tyrkias toppdivisjon.

Sarpsborg har også mistet spissen Patrick Mortensen. Dansken returnerer hjem til Danmark for å spille for AGF.

Geir Bakkes lag har ikke bare latt spillere gå. Søndag opplyste Sarpsborg at den costaricanske landslagsspilleren Wilmer Azofeifa er klar for klubben.