Bjørnstad best av de norske kombinertgutta etter hoppingen

Espen Bjørnstad har et fint utgangspunkt før langrennet i Italia. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Espen Bjørnstad har et fint utgangspunkt før langrennet i Italia. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

De norske kombinertutøverne fikk det ikke helt til å stemme i hoppbakken i Val di Fiemme. Espen Bjørnstad er bestemann på sjetteplass.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Franz-Josef Rehrl fra Østerrike leder etter hoppdelen. Han landet på 128,5 meter og fikk 143,1 poeng. Dermed går han løs på langrennet 34 sekunder foran polske Szczepan Kupczak, mens japanske Akito Watabe er nummer tre og 36 sekunder bak.

Bjørnstad er beste norske på sjetteplass. Han går ut 42 sekunder bak Rehrl sammen med tyske Johannes Rydzek, som er blant favorittene til å vinne.

Jan Schmid er nummer ti før langrennet, nøyaktig minuttet bak teten. Jørgen Graabak har vist god form den siste tiden, men søndag fikk han det ikke til å stemme i hoppbakken. Han er bare nummer 16 og 1.32 bak ledelsen. Espen Andersen starter åtte sekunder bak Graabak etter å ha havnet på 19.-plass.

For Magnus Krog og Einar Luraas Oftebro ble det et tungt hopprenn. De ble henholdsvis nummer 33 og 48, og duoen har ingen sjanse på en god sluttplassering.

Langrennet starter klokken 14.30.

Verdenscupleder Jarl Magnus Riiber er ikke med i søndagens renn. Han sto også over lørdagens lagsprint. 21-åringen, som har vunnet seks av ni renn han har stilt opp i denne sesongen, har valgt å kutte antall konkurranser for å toppe formen inn mot VM i Seefeld i februar.