Meny

Solskjær brølte opp i ansiktet til spillerne

SE VIDEO: Dette sa Ole Gunnar Solskjær selv om kampen

Ole Gunnar Solskjær var tydelig misfornøyd med spillerne i pausen mot Reading.

Kristiansunderen har fått en pangstart på vikarjobben i United. Fem kamper har gitt like mange seier.

Solskjær tangerte sist lørdag en 73 år gammel klubbrekord med 2-0-seieren over Reading i FA-cupen.

Men nordmannen skal ha vært alt annet enn fornøyd med egne spillere i pausen mot Reading, selv om laget ledet 2-0.

Les også: Solskjær: – Det er en grunn til at det snakkes om Pochettino

Fikk «hårføneren»

Ifølge The Telegraph skal Solskjær har gitt inn to spillere. I flere minutter skal han ha skjelt ut spillerne, før han fortsatte den vanlige pausepraten.

– Alle som var i garderoben i pausen av Uniteds FA-cupkamp mot Reading på Old Trafford, og fikk oppleve Solskjærs egen versjon av Fergusons berømte «hårføner», lærte raskt at det bak «babyansiktet» og sjarmen, ligger det en sterk personlighet, som ikke tåler at det sluntres unna, skriver journalisten James Ducker i en kronikk.

Episoden har ikke fått oppmerksomhet før nå.

– Det at Solskjærs tirade ikke har blitt nevnt i ettertid, vitner også om noe. José Mourinho kunne være sint i ukesvis når han ikke var fornøyd, men Solskjær tar tak i ting direkte og så går han videre raskt. Ikke noe sutring, ikke noe grubling. Bare voksent lederskap, skriver Duckeri en kronikk hos The Telegraph.

Les også: Den negative trenden Solskjær må snu

Ønsker Solskjær

Den britiske tabloidavisen Daily Mirror meldte tidligere denne uken at United-spillerne har blitt imponert over nordmannen.

Tottenhams manager Mauricio Pochettino er den heteste kandidaten til å overta når Solskjærs midlertidige avtale går ut i mai, men United-spillerne vil være fornøyd om nordmannen får sjefsjobben permanent, skriver avisen.

Solskjær har ikke lagt skjul på at han ønsker jobben i United. Han er i utgangspunktet bare på lån fra Molde ut sesongen i England.

– Det er så mange managere som ville elsket å være her, og jeg er en av dem. Min jobb nå er å gjøre jobben så godt jeg kan de neste seks månedene, har han tidligere uttalt.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært