Meny

Murray: – Australian Open kan bli min siste turnering

Andy Murray mistet store deler av 2018-sesongen som følge av en hofteoperasjon. Han sier det vurderes om han må ha en ny operasjon. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Den britiske tennisstjernen Andy Murray sier Australian Open kan bli hans siste turnering på grunn av hofteplagene.

Murray mistet store deler av 2018-sesongen som følge av en hofteoperasjon. Fredag sier tennisstjernen, som har tre Grand Slam-seire, at han ikke lenger kan spille på elitenivå som følge av smerter, og sier at det vurderes om han må ha en ny hofteoperasjon.

– Jeg kan spille med begrensninger, men begrensningene og smertene gjør at jeg ikke kan nyte treningen eller konkurransene, sier han.

31-åringen sier at han skal stille til kamp mot spanske Roberto Bautista Agut i Australian Open neste uke.

Murray håper dog at Wimbledon, som arrangeres i juli, blir hans siste turnering.

– Wimbledon ønsker jeg blir min siste turnering, men jeg er ikke sikker på om jeg klarer det. Jeg tror det er en sjanse for at Australian Open er min siste turnering, sa en tårevåt Murray på en pressekonferanse i Melbourne i Australia fredag.

(©NTB)

Populært