Meny

Carrick forteller om Solskjærs smittende personlighet

Ole Gunnar Solskjær og Michael Carrick kommuniserer på benken i kampen mot Newcastle 2. januar. Foto: Owen Humphreys / AP

Michael Carrick sier at Ole Gunnar Solskjærs personlighet og gode humør er noe som smitter over på samtlige i klubben.

Carrick er en av flere trenerassistenter under managernordmannen på Old Trafford.

Manchester United har vunnet alle sine fem kamper under Solskjærs ledelse.

– Ole har en personlighet som smitter over på alle. Han er positiv og i godt humør hele tiden. Jeg tror at dere merker hvilken påvirking han har på folk og at det handler om å få det beste ut av spillerne, sier Carrick i et intervju som er publisert på storklubbens nettsted.

Debut

Michael Carrick debuterte for Manchester United mot Charlton i 2006. I den samme kampen scoret den da skadeplagede Solskjær sitt første mål for United på nesten tre år.

Carrick har bare gode minner fra sin aktive karriere med Solskjær under Alex Ferguson.

– Han trøblet med skader på den tiden, og hans første mål etter skadeavbrekket kom da jeg debuterte mot Charlton. Vi snakket faktisk om det her om dagen.

Avis: Spillerne ønsker Solskjær som permanent manager

Sterk holdning

Den tidligere Manchester United-kapteinen hyller kristiansunderens inngang til fotballen.

– Det finnes et bilde av ham der han får inn et mål på bakerste stolpe. Det forteller mye om ham. Hans holdning til trening og spillet er det jeg husker best, og ikke minst hvor fotballintelligent han er. Han var en ener til å ta lærdom og snakke om det som skjedde i kamper. Han var svært dedikert.

Ole Gunnar Solskjærs siste mål for Manchester United kom senere i Carricks debutsesong. Solskjær scoret det fjerde målet i en kamp mot Blackburn. Det skjedde 18 minutter etter at Carrick hadde ført laget i ledelsen.

– Det var en bra kamp. Vi lå under 0-1 til pause, men snudde til 4-1. Det var en viktig seier siden vi jaktet seriegullet. Det var ikke ofte jeg scoret, så den kampen husker jeg godt, forteller den tidligere engelske landslagsspilleren.

Manchester United befinner seg for tiden på treningsleir i Dubai.

Shearer: – United bør beholde Solskjær om han vinner et trofé

Populært