Nytt tap for Zucca og Rangers

Vegas Golden Knights Jonathan Marchessault øker til 3–0 mot New York Rangers. Hjemmelaget vant til slutt 4–2. Foto: AP Photo / Eric Jamison / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello noterte seg for en assist da New York Rangers natt til onsdag gikk på ett nytt tap i NHL. Denne gang ble det 2-4 borte mot Vegas Golden Knights.

Zuccarello serverte Mika Zibanejad i tredje periode da Rangers reduserte til 1-3.

Før det hadde Cody Eaking gikk Vegas-laget ledelsen 1-0 i første periode, mens Brandon Pirri og Jonathan Marchessault økte ledelsen til 3-0 etter to perioder.

Zibanejads redusering kom knappe to minutter inn i den siste perioden, men det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle gå. Vegas Golden Knights satte spikeren i kista da Ryan Carpenter økte til 4-1 halvannet minutt før siste periode var over.

Jesper Fast fastsatte sluttresultatet til 4-2 sekunder før slutt, men kunne ikke hindre at Rangers gikk på sitt fjerde strake tap i serien. Da går det derimot bedre for laget fra Vegas. Seieren mot Zuccas Rangers var deres sjuende strake.