Avis: Spillerne ønsker Solskjær som permanent manager

Ole Gunnar Solskjær har fått en strålende start som Manchester United-manager. Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær har fått en strålende start som Manchester United-manager. Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Spillerne i Manchester United stortrives under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Nå ønsker de at han overtar jobben permanent, skriver britisk tabloidavis.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole Gunnar Solskjær har fått en pangstart på vikarjobben i Manchester United. Kristiansunderen kan bli førstemann i klubbens historie til å vinne sine seks første kamper som manager.

Nå melder den britiske tabloidavisen Daily Mirror at United-spillerne har blitt imponert over nordmannen.

Tottenhams manager Mauricio Pochettino er den heteste kandidaten til å overta når Solskjærs midlertidige avtale går ut i mai, men United-spillerne vil være fornøyd om nordmannen får sjefsjobben permanent, skriver avisen.

Saken er skrevet av David McDonnell som er kjent for sine gode kilder i Manchester-klubben.

Les også: Shearer: – United bør beholde Solskjær om han vinner et trofé

– Vil bli her i 20 år

Pochettino uttalte på en pressekonferanse tirsdag at han ikke har planer om å gå for sjefsjobben i Manchester United etter sesongen.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino er favoritt til å overta manager-stolen på Old Trafford. Foto: Tim Ireland / AP / NTB scanpix
Tottenham-manager Mauricio Pochettino er favoritt til å overta manager-stolen på Old Trafford. Foto: Tim Ireland / AP / NTB scanpix

– Jeg ønsker å bli her i 20 år, og så bestemme meg for om jeg vil forlate klubben eller avslutte karrieren her, sa han ifølge BBC.

Han skrev ny femårskontrakt med Tottenham i mai i fjor.

– Jeg er så fokusert her, og jeg ønsker å hjelpe klubben til å oppnå det den drømmer om. Det ville vært fantastisk. Jeg er så glad for å være her, og jeg er så glad for å jobbe under det presset. Hvorfor ikke?, fortsatte Pochettino.

Les også: Solskjær: – Vet ikke om jeg hører hjemme på dette nivået

På lån - foreløpig

Solskjær har ikke lagt skjul på at han ønsker jobben i United. Han er i utgangspunktet bare på lån fra Molde ut sesongen i England.

– Det er så mange managere som ville elsket å være her, og jeg er en av dem. Min jobb nå er å gjøre jobben så godt jeg kan de neste seks månedene, har han tidligere uttalt.

United har de siste ukene storspilt under nordmannens ledelse. Fem kamper har gitt like mange seier og den sterke målforskjellen 16-3.

Den engelske storklubben lader i disse dager opp til helgens kamp mot nettopp Tottenham, med en treningsleir i varme Dubai.

Les også: «Solskjær driver ut Mourinhos demoner»

Romelu Lukaku og Manchester United har virkelig funnet scoringsformen de siste ukene. Foto: Owen Humphreys / AP
Romelu Lukaku og Manchester United har virkelig funnet scoringsformen de siste ukene. Foto: Owen Humphreys / AP

Storkamper i vente

Sent mandag kveld ble det klart at Solskjærs menn møter Arsenal på bortebane i neste runde i FA-cupen. Det betyr at United allerede om to og en halv uke må danke ut en av de andre favorittene for å holde cupdrømmen i live.

FA-cupen er Manchester Uniteds soleklart største troféhåp denne sesongen. I ligacupen ble det exit allerede i september, mens rødtrøyene for lengst er avhengt i Premier League-toppen.

United-suksess hele veien i mesterligaen er høyst tvilsomt. Allerede i åttedelsfinalen venter knalltøff motstand i form av Paris Saint-Germain. Første kamp mot de franske favorittene går på Old Trafford 12. februar.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden