Sarri: – Vi må ønske en finaleplass

Chelsea-manager Maurizio Sarri sier laget hans må ønske en finaleplass i ligacupen like mye som Tottenham når lagene møtes tirsdag. Foto: AP Photo / Frank Augstein / NTB scanpix.
Chelsea-manager Maurizio Sarri sier laget hans må ønske en finaleplass i ligacupen like mye som Tottenham når lagene møtes tirsdag. Foto: AP Photo / Frank Augstein / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Chelsea-manager Maurizio Sarri sier laget hans må ønske en finaleplass like mye som Tottenham når lagene møtes til semifinale i ligacupen tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenham slo Chelsea 3-1 på Wembley i november, et tap Chelseas nye manager Maurizio Sarri har vondt for å glemme. Da ble Chelsea kjempet i senk av et energisk Tottenham-lag, noe Sarri ikke vil la skje igjen tirsdag.

Før ligacupens semifinale sier den italienske manageren at laget hans må ha en helt annen tilnærming til kampen og at det er like viktig som taktikken de legger opp.

– Vi må gå inn i kampen på en helt annen måte, for de var mye mer aggressive enn oss og mer bestemte. Vi vet veldig godt at det ikke er noen god løsning for oss å gå inn i kampen på samme måte som sist.

– Vi kan snakke om taktikk, men kun hvis vi er på samme nivå når det gjelder besluttsomhet. I forrige kamp burde vi spilt mer på kantene enn i midten, for det var der det var rom. Det forsto vi først senere, sa Sarri.

Det er usikkert om Olivier Giroud og Pedro klarer å riste av seg sine skader i tide, og spillerne skal testes før kamp. Ruben Loftus-Cheek er definitivt ute, mens det også er satt spørsmålstegn ved Willian, Danny Drinkwater og Fabregas.

For Tottenham er Lucas Moura ute med skade etter FA Cup-kampen fredag. Ute er også Eric Dier og Victor Wanyama, mens Erik Lamela er tilbake etter sykdom.

Ligacupens semifinale spilles over to kamper. Den første går på Wembley tirsdag, mens returoppgjøret spilles på Stamford Bridge 22. januar.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden