Norges tropp til håndball-VM for menn

Norges tropp til håndball-VM for menn i Danmark og Tyskland.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Målvakter: Torbjørn Bergerud (Flensburg), Espen Christensen (Minden).

Utespillere: Bjarte Myrhol (Skjern), Magnus Gullerud (Minden), Henrik Jakobsen (Toulouse), Petter Øverby (Erlangen), Espen Lie Hansen (Nantes), Christian O’Sullivan (Magdeburg), Sander Sagosen (Paris St. Germain), Gøran Johannessen (Flensburg), Magnus Fredriksen (Elverum), Eivind Tangen (Skjern), Harald Reinkind (Kiel), Magnus Abelvik Rød (Flensburg), Kristian Bjørnsen (Wetzlar), Kevin Maagerø Gulliksen (Minden), Magnus Jøndal (Flensburg), Alexander Blonz (Viking).

Norge spiller i gruppe C i Herning og møter Tunisia (11/1), Saudi-Arabia (12/1), Østerrike (14/1), Chile (15/1) og Danmark (17/1).

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden