Rangers overkjørt på hjemmebane

Både New York Rangers og Mats Zuccarello gikk på en smell hjemme fredag. Rangers tapte 1–6 for Avalanche, og Zuccarello pådro seg ti minutters utvising.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var ingen god dag for hjemmelag og hjemmepublikum på Madison Square Garden. Allerede i første periode fikk gjesten fra Colorado et forsprang på to mål etter scoringer av Nathan McKinnon og Mikko Rantanen.

I andre periode la Gabriel Landeskog på til 3–0. På slutten av den samme perioden gjorde Mats Zuccarello seg bemerket, men ikke på en positiv måte. Nordmannen pådro seg ti minutter i boksen for usportslig opptreden. Patrik Nemeth fra Colorado måtte finne seg i samme straff.

Detter den andre hvilen fortsatt Avalanche scoringsfesten ved Alexander Kerfoot, før Rantanen satte inn sitt andre for kvelden. Omtrent midtveis i perioden fikk Rangers sitt eneste mål ved Ryan Strome. Men det var en annen Ryan – Avalanches Graves – som fastsatte sluttresultatet til 6–1 for gjestene fra foten av Rocky Mountains.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden