Meny

Chelsea-supporter utestengt i flere år etter hets

En Chelsea-supporter er bøtelagt og utestengt fra fotballkamper i flere år etter å ha ropt homofobiske utsagn i Chelseas bortekamp mot Brighton i desember i fjor. På bildet har London-lagets Pedro ballen mellom flere Brighton-spillere fra den aktuelle kampen. Foto: Matt Dunham / AP
En Chelsea-supporter er utestengt fra alle fotballkamper i tre år etter at han skal ha ropt homofobiske uttalelser under kampen mot Brighton i desember.

20-åringen sa seg skyldig i til å ha truet, og ha brukt fornærmende ord under Chelseas bortekamp mot Brighton 16. desember. Nå er mannen straffet med 965 pund (cirka 10.500 kroner) i bot, samt utestengelse fra alle fotballkamper de neste tre årene.

En talsmann for Brighton sier de takker politiet for hjelpen under hendelsen og at de er fornøyde med resultatet.

– Det understreker både deres og vår forpliktelse for en nulltoleranse mot enhver form for verbale overgrep fra dem som møter kampene. Vi vil minne alle fans om at vi ikke vil tolerere noen form for støtende oppførsel.

I desember ble også fire av klubbens tilhengere anklaget for å ha ropt rasistiske tilrop mot Manchester City-spiller Raheem Sterling, under 2-0-seieren på Stamford Bridge. Disse er foreløpig utestengt fra alle Chelsea-kamper mens politiets etterforskning pågår.

Populært