Cazorla stoppet Real Madrids seierstokt

Santi Cazorla jubler for en av to Villarreal-scoringer mot Real Madrid. Foto: Alberto Saiz / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Real Madrid var på vei mot sin fjerde strake La Liga-seier, men i sluttminuttene headet Santi Cazorla inn 2-2 for Villarreal.

Dermed ble den spanske midtbaneveteranen tomålsscorer i torsdagens oppgjør. Han var også mannen bak vertenes ledermål etter bare fire minutters spill. Da sendte han av gårde et ustoppelig skudd forbi Thibaut Courtois i Real-buret.

Utskjelte Karim Benzema ordnet 1-1 bare noen få minutter senere. Med hodet satte han fra kort hold enkelt ballen til side for Villarreals sisteskanse.

Det ble en underholdende åpning på Estádio de la Cerámica. I det 20. minutt lurte Raphaël Varane seg unna sin oppasser og ga Real 2-1 ved å stange inn et Toni Kroos-frispark med et kontant hodestøt.

Gareth Bale måtte byttes ut i pausen. Real Madrids walisiske stjerne fikk seg en smell på tampen av første omgang.

Gjestene styrte mot nok en trepoenger, men i det 82. minutt ville Cazorla det annerledes. Den tidligere Arsenal-profilen satte hodet på et innlegg fra Pablo Fornals og fikset 2-2.

Med uavgjortresultatet står tabellfirer Real Madrid med 30 poeng etter 17 kamper. Det er sju poeng opp til erkerival Barcelona. Imellom ligger Atlético Madrid og Sevilla med henholdsvis 34 og 32 poeng.

Villarreal har hatt en tung sesong, men fikk torsdag en kjærkommen opptur. Laget ligger på 17.-plass med 16 poeng.