Meny

Martinsen og Blackhawks tapte Winter Classic-kampen

Chicago Blackhawks tapte 2-4 mot Boston Bruins i Winter Classic-kampen i NHL 1. nyttårsdag. Foto: Nam Y. Huh / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Boston Bruins vendte til 4-2-seier over Chicago Blackhawks i NHLs klassiske utendørskamp i Indiana 1. nyttårsdag.

Blackhawks med Andreas Martinsen på laget tok ledelsen to ganger, men klarte ikke å stå imot Bruins' offensiv i siste halvdel av kampen.

Patrice Bergeron kvitterte for Bruins på slutten av midtperioden, mens Sean Kuraly og Brad Marchand sto bak 3-2- og 4-2-målet i siste periode. Dessuten imponerte Tuukka Rask i Bruins-buret ved å redde 36 av 38 skudd.

Martinsen fikk kun 4.14 minutter på isen for Blackhawks foran 76.126 tilskuere på Notre Dame-arenaen i South Bend, Indiana. Han var ikke involvert i Chicago-lagets scoringer. Dem var det Brendan Perlini og Dominik Kahun som sto for.

Nordmannens lag ligger nest sist i Central Division i NHLs vestre avdeling, men har spilt fem kamper flere enn St. Louis Blues som følger to poeng bak.

Underveis i kampen ble det kunngjort at Dallas Stars blir vertskap for neste Winter Classics-oppgjør, som spilles 1. januar neste år. Det er foreløpig ikke bestemt hvilket lag som blir Stars' motstander.

(©NTB)

Populært