Tettey og co. tok innpå tabelltoppen

Marcelo Bielsas Leeds kom skjevt ut og tapte 2-4 borte mot Nottingham Forest tirsdag. Samtidig tok Alexander Tettey og Norwich ett poeng mot Brentford.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dermed knapper Norwich inn ett poeng på serieleder Leeds, som gikk på sitt andre strake tap i den engelske mesterkapsserien.

Bielsas menn slapp inn allerede etter fem minutter, da Nottingham Forests Jack Colback sendte inn 1-0 med sin første scoring for sesongen. Like før pause ble vondt til verre for Leeds da Kalvin Phillips ble sendt i dusjen med direkte rødt kort.

Etter hvilen viste Leeds imidlertid hvorfor laget leder mesterskapsserien. Først reduserte Jack Clarke for gjestene, før Ezgjan Alioski vendte til 2-1. Men etter en sterk opphenting skulle det så smelle på nytt fra vertene.

Med drøye tjue minutter igjen av kampen scoret Colback like gjerne sitt andre mål for sesongen. Tre minutter senere tok Forest på ny ledelsen ved Daryl Murphy etter pasning fra Ben Osborn. Samme duo brukte bare fire minutter før Osborn fikk gleden av å sette inn 4-2.

Leeds klarte med det ikke å gripe muligheten da tabelltoer Norwich tapte poeng i 1-1-kampen borte mot Brentford.

I stedet tok Tettey og Norwich innpå ett poeng på Leeds. Nordmannen spilte 51 minutter på midtbanen i tirsdagens kamp.

Sheffield United klatret forbi West Bromwich til 3.-plassen i den mesterskapsserien med 3-0 borte mot Wigan, samtidig som West Brom gikk på et surt 1-2-tap borte mot Blackburn.

Kaptein Markus Henriksen spilte som vanlig hele kampen for Hull da middelhavsfareren nedsablet Bolton 6-0. Nordmannen fikk se midtbanekollega Kamil Grosicki storspille med to mål og en målgivende pasning.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden