Haver-Løseth hektet stygt i Semmering

Nina Haver-Løseth fikk en kjedelig slalåmdag i østerrikske Semmering. Den norske alpinisten tok seg til kneet etter å ha gått «på trynet» nederst i løypa.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Amerikanske Mikaela Shiffrin ledet ikke overraskende da Haver-Løseth startet som sjette slalåmkjører i lørdagens verdenscuprenn.

Sunnmøringen åpnet litt reservert og tapte mye tid nedover. Hun var 1,34 sekund bak Shiffrin ved siste mellomtid før det gikk galt i en av de siste portene før mål.

Haver-Løseth hektet i en port, mistet den venstre skien og krasjet inn i flere andre porter. Hun slo det høyre kneet hardt inn i en av portene og ropte av smerte. Hun kom seg imidlertid opp og gikk ut av målområdet med støtte av medisinsk personell mens hun smilte tappert.

Shiffrin var det ingen som klarte å nærme seg i den første omgangen. Den amerikanske verdenscuplederen har 0,48 sekunds ledelse til toer Petra Vlhová før finaleomgangen.

Mina Fürst Holtmann er best av de norske kvinnene før annen omgang med 17.-plass. Hun er frakjørt med 3,11 sekunder.

Kristin Lysdahl ligger på 22.-plass, mens Maren Skjøld er nummer 27. Kristine Gjelsten Haugen kjørte inn til delt 28.-plass og får også delta i annen omgang. Thea Louise Stjernesund var blant de mange utøverne som kjørte ut.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden