Sarri mener Chelsea må løse sitt «Hazard-problem»

Chelsea-stjernen Eden Hazard (til høyre) har flørtet åpenlyst med Real Madrid, men sa nylig at han ønsker å bli en klubblegende i Chelsea. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix
Chelsea-stjernen Eden Hazard (til høyre) har flørtet åpenlyst med Real Madrid, men sa nylig at han ønsker å bli en klubblegende i Chelsea. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Eden Hazard herjer for Chelsea om dagen, men framtiden hans i London-klubben er stadig uavklart. – På tide å bestemme seg, mener manager Maurizio Sarri.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fredag holdt Sarri pressekonferanse foran søndagens bortekamp mot Crystal Palace i Premier League. Ikke uventet ble hans belgiske playmaker et tema.

Manageren fikk spørsmål om han forventer at Hazard signerer en langtidskontrakt med Stamford Bridge-klubben. Han har kontrakt til sommeren 2020 og kobles stadig til Real Madrid.

– Jeg vet ikke, men jeg synes at det er på tide å bestemme seg. Klubben må løse dette problemet, sa Sarri, ifølge BBC.

– Jeg er treneren. Jeg er ikke president, og jeg styrer ikke markedet. Jeg er treneren. Jeg vil bare snakke med ham (Hazard) om hvor han skal spille på banen, la han til.