Pochettino håper Spurs får en stemning som minner om Anfield

Tottenham-manager Mauricio Pochettino kan nesten ikke vente med å spille på klubbens nye stadion. Foto: Tim Ireland / AP / NTB scanpix
Tottenham-manager Mauricio Pochettino kan nesten ikke vente med å spille på klubbens nye stadion. Foto: Tim Ireland / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tottenham flyr høyt i Premier League, men manager Mauricio Pochettino mener klubben vil oppnå mer når den flytter inn i sin nye storstue.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter halvspilt sesong ligger Spurs på 2.-plass og er seks poeng bak Liverpool. London-laget har i det stille meldt seg på i tetstriden.

Det har Pochettinos menn klart til tross for en trøblete oppkjøring og gjentatte forsinkelser i ferdigstillelsen av nye White Hart Lane. Tottenhams stadion, som får en kapasitet på over 62.000 sitteplasser, skulle opprinnelig stå ferdig i august. Nå vil det tidligst åpne en gang på nyåret.

– Å kunne spille på din egen arena er det beste som kan skje i ditt liv. Det vil bli en enorm boost for laget. Det vil bli et sted der fansen kan hjelpe laget med å oppnå mer, sier Pochettino, ifølge BBC.

Tottenham spiller for tiden hjemmekampene sine på Wembley. 2. juledag lekte de liljehvite seg til 5-0-seier over Bournemouth på den engelske nasjonalarenaen.

– Jeg er veldig glad for å kunne spille på Wembley, men vi er klare til å flytte til vårt nye hus om det hadde stått ferdig i morgen, mener Tottenhams argentinske manager.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Pochettino håper Tottenhams nye stadion kan innby til en stemning som ligner på den Liverpool nyter godt av på Anfield. Han kunne merke at rivalens fans var «desperate etter å vinne» da han så høydepunkter fra Liverpools 4-0-seier over Newcastle.

– Det er en fest hver gang Liverpool spiller på Anfield. Noen ganger kan det utgjøre en forskjell.