Solskjær håper å ha stjernetrio tilgjengelig mot Bournemouth

Ole Gunnar Solskjær håper å ha Romelu Lukaku, Anthony Martial og Alexis Sánchez tilbake på banen snart.
Ole Gunnar Solskjær håper å ha Romelu Lukaku, Anthony Martial og Alexis Sánchez tilbake på banen snart. Foto: Martin Rickett / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester United-angriperne Romelu Lukaku, Anthony Martial og Alexis Sánchez kan alle bli aktuelle for Premier League-spill søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dermed kan Ole Gunnar Solskjær få ytterligere en «boost» etter to strake seirer som midlertidig United-manager.

Onsdag måtte han sette Martial ut av troppen fordi franskmannen er blitt syk i julen. Sánchez har vært skadd i en måned, mens Lukaku har stått over to kamper av personlige årsaker.

– Jeg håper begge (Martial og Lukaku), og kanskje til og med Alexis, kommer tilbake (til Bournemouth-kampen). Det er en bra ting med oss, selv om vi hadde bra med fart på topp i dag, sa Solskjær til Sky Sports etter 3-1-seieren over Huddersfield.

Tett program

Han har så vidt rukket å møte Sánchez, som kom til Manchester for et par dager siden etter å ha rehabilitert seg i Sør-Amerika.

– Han er usikker mot Bournemouth, men blir definitivt involvert mot Newcastle (2. januar). Han er ivrig etter å komme tilbake på banen, og for meg virker det som at han er en arbeidsmaur, sa Solskjær.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nordmannen gjorde ikke mange endringer i laget fra Cardiff-kampen sist helg til Boxing Day-møtet med Huddersfield, men merker allerede at kampprogrammet i romjulen er tett.

– Nå må guttene slappe av. De har spist og drukket godt i julen. I dag var en følelsesladd dag, så nå må vi roe ned og se fram mot neste kamp, sa Solskjær etter hjemmedebuten som manager.

Pogba stråler

Blant eksperter og i sosiale medier hylles Solskjær for å ha fått en stjerne som Paul Pogba til å skinne igjen.

Mange bemerker at franskmannen har notert seg for to scoringer og to målgivende pasninger på to kamper under Solskjærs ledelse.

– Jeg er veldig fornøyd med ham. Paul er den samme som før. Han elsker fotball, han elsker å gå framover og han har et stort smil, sier Solskjær om sin tidligere elev på Uniteds U-lag.

Får han Lukaku og Sánchez til å utfolde seg på samme vis, kan United bli riktig farlige framover. Kampprogrammet de neste ukene er heller ikke så verst:

* 30. des.: Bournemouth (h)

* 2. jan.: Newcastle (b)

* 5. jan.: Reading (h, FA-cup)

* 13. jan.: Tottenham (b)

* 19. jan.: Brighton (h)

* 29. jan.: Burnley (h)

* 3. feb.: Leicester (b)

* 9. feb.: Fulham (b).