Lundqvist om Rangers' kriseform: – Må innse hvor desperate vi må bli

Artikkelen fortsetter under annonsen

New York Rangers er inne i en fæl periode og har tapt 10 av sine 13 siste NHL-kamper. Målvaktlegenden Henrik Lundqvist nekter å gi opp sluttspilldrømmen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Senest søndag kom Rangers til kort i hjemmemøtet med Philadelphia Flyers. Laget tapte 2-3 etter straffeslag, og Mats Zuccarello var blant spillerne som bommet.

Den kraftige formduppen gjør at Rangers er på etterskudd i jakten på en billett til Stanley Cup-sluttspillet. Lundqvist innrømmer at motgangen tærer på selvtilliten i laget.

– Jeg så litt på tabellen, og avstanden har jo økt. Vi må heve oss om vi skal kunne kjempe om en plass i sluttspillet. Nå må vi bruke denne pausen til å samle oss og innse hvor desperate vi må bli for å kunne komme tilbake, sier svensken i et videointervju lagt ut på Rangers' Twitter-konto.

Han bruker sin korte juleferie på å legge NHL-hockeyen helt bort i et par dager.

– Den største utfordringen er ikke det fysiske, men det mentale. Vi har tapt så mange tette kamper på overtid eller straffer, og da blir man helt utmattet. Jeg skal ikke lyve, selvfølgelig er det tøft når det føles ut som at du gjør de riktige tingene, men uten å få utbytte for det.

New York Rangers spiller sin neste kamp natt til fredag norsk tid.