Pochettino vil ikke utelukke Manchester United-jobben

<p>Tottenham-manager Mauricio Pochettino er nevnt som favoritt som fast manager i Manchester United. Foto: Matt Dunham / AP / NTB scanpix</p><p></p>
Tottenham-manager Mauricio Pochettino er nevnt som favoritt som fast manager i Manchester United. Foto: Matt Dunham / AP / NTB scanpix Foto: Matt Dunham / AP

Tottenham-manager Mauricio Pochettino avviser ikke at han kan etterfølge José Mourinho i Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United skal ha lyst til å ansette Ole Gunnar Solskjær som midlertidig manager, for å bruke tid på å friste Pochettino vekk fra Tottenham.

Argentineren signerte femårskontrakt med London-klubben i mai. Han har snakket lenge om at han vil bli i klubben for å ta den videre og starte en ny æra på ny stadion, men skal være misfornøyd med styrets ambisjoner før det kommende overgangsvinduet.

Les også: Manchester United-blemme avslørte Solskjær som manager

Ikke opp til meg

Da Pochettino fikk spørsmål om United-jobben før onsdagens ligacupkvartfinale mot Arsenal, nektet han å lukke døra for Manchester-klubben.

– Hva som skjer i sommer? Hva kommer til å skje i morgen? Ingen vet. Det viktigste er å nyte reisen. Jeg er fornøyd her, sa Pochettino.

– Hva som kommer til å skje er ikke opp til meg. Hva en annen klubb bestemmer seg for vet ikke vi noe om. Det er ikke mitt bord, og det er ikke noe jeg vil kaste bort energi på. Jeg konsentrerer meg om Tottenham, la han til.

Pochettino gjentok at han var fornøyd i London. Tottenham er nummer tre i Premier League, mens United ligger på sjetteplass.

Bakgrunn : Mourinho ferdig som Manchester United-manager

Mange rykter

– Det er mange rykter, men jeg prøver bare å gjøre mitt beste for klubben. Det er ikke jeg som lager ryktene. Spillerne bryr seg heller ikke for mye om hva som skrives.

– Jobben er tøff, så ingen i fotballen kan garantere at du beholder jobben fra dag til dag.

Den tidligere Southampton-manageren har også blitt nevnt som en mulig ny trener i Real Madrid på slutten av sesongen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden